Pozor! Jste na staveništi. Více informací
zde
.
Na Článcích
Na portále
Přihlásit se
Přihlášení do Metodického portálu
Přihlášení pomocí e-mailu
Přihlašovací jméno:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nemám profil, chci se registrovat
Registrovat se
Obsah do výuky
Spomocník
EMA
Titulka
Články
Webináře
DUM
AudioVideo
Wiki
E-learning
Obrázky
Digiškola
Komunita
Profil
Digifolio
Diskuze
Blogy
Burza
Galerie
Projekty
PaV
Pospolu
EJP
Evaluace
Škola21
Učitel21
EN
Administrace
Úvodní strana
Mám dotaz
Pro autory
Kontakty
Titulka
>
Modul články
>
základní vzdělávání
>
Člověk a svět práce
>
1. stupeň
>
Člověk a svět práce
>
Příprava pokrmů
>
1. období
Předškolní vzdělávání
Základní vzdělávání
Zák. umělecké vzdělávání
Speciální vzdělávání
Gymnaziální vzdělávání
Odborné vzdělávání
Jazykové vzdělávání
Neformální vzdělávání
Zobrazit na úvodní stránce článků
Skok na začátek
Nejnovější/nejčtenější články
Filtr typů článků
Dění ve článcích
Moje články
Oblíbené články
Strom podřazených oček. výstupů
připraví tabuli pro jednoduché stolování (0)
chová se vhodně při stolování (1)
Výpis příspěvků podle:
Očekávaných výstupů
Zařazení do záložek
Klíčových kompetencí
Průřezových témat
Očekávaných výstupů
Seřadit dle:
Datum publikace,
Nejnovější
Podle názvu:
Vzestupně
Sestupně
Podle autora:
Vzestupně
Sestupně
Hodnocení RVP.CZ:
Nejhůře hodnocené
Nejlépe hodnocené
Hodnocení uživatelů:
Nejhůře hodnocené
Nejlépe hodnocené
Počet komentářů:
Nejméně
Nejvíce
Datum publikace:
Nejstarší
Nejnovější
Počet zobrazení:
Nejméně
Nejvíce
Stolování v restauraci a jídelní lístek
Základní vzdělávání
Praktický příspěvek
inspirace
blok hodin
Žáci se seznámí se základy stolování v restauraci a naučí se orientovat v jídelním lístku.
Autor
Monika Matejová
04. 10. 2007
9508
x
0
zatím nehodnoceno
Celkem: 1