Domů > Odborné články > Základní vzdělávání > Anketa – Jaká školení o technologiích a počítačích učitelům chybí?
Odborný článek

Anketa – Jaká školení o technologiích a počítačích učitelům chybí?

27. 10. 2009 Základní vzdělávání
Autor
Daniela Růžičková

Anotace

ICT panel připravil dotazník, který by měl pomoci vymezit klíčové oblasti vzdělávání pedagogů v oboru informačních a komunikačních technologií.

ICT panel připravil dotazník, který by měl pomoci vymezit klíčové oblasti vzdělávání pedagogů v oboru informačních a komunikačních technologií.

Rádi bychom podpořili učitele a pomohli jim v zapojování informačních a komunikačních technologií do výuky. Všichni stále hledáme cestu, jak lépe využívat počítače, počítačové učebny, internet, interaktivní tabule a jiné nástroje moderního vyučování. ICT vytvářejí pestré výzvy pro žáky a pomáhají - jsou-li vhodně využité - zlepšovat jejich výukové výsledky.

Tým spolupracovníků Výzkumného ústavu pedagogického v Praze označovaný ICT panel, který má za cíl monitorovat a vyhodnocovat situaci kolem oboru informační a komunikační technologie v českých školách, připravil dotazník, který by měl v tomto oboru pomoci vymezit klíčové oblasti pro vzdělávání pedagogů.

Podělte se s námi o svá přání a napište nám, s čím vám ve vaší škole mohou pomoci počítače i jiné technologie. Vyplnění dotazníku zabere přibližně deset minut.

Případné dotazy a připomínky k šetření pište, prosím, na e-mail ruzickova@rvp.cz.

Dotazníkové šetření bude uzavřeno ke dni 6. 11. 2009.

Vstup do dotazníku

Licence

Všechny články jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-NC-ND.

Autor
Daniela Růžičková

Hodnocení od uživatelů

Článek nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Článek není zařazen do žádného seriálu.