Domů > Odborné články > Základní vzdělávání > Programová nabídka NIDV pro období září 2010 – leden 2011 distribuována do škol v celé ČR
Odborný článek

Programová nabídka NIDV pro období září 2010 – leden 2011 distribuována do škol v celé ČR

2. 9. 2010 Základní vzdělávání
Autor
Mgr. Věra Havlíková

Anotace

Národní institut pro další vzdělávání (NIDV) v těchto dnech dokončil distribuci Programové nabídky II pro další vzdělávání pedagogických pracovníků na období září 2010 – leden 2011 do škol v celé ČR.

Národní institut pro další vzdělávání (NIDV) v těchto dnech dokončil distribuci Programové nabídky II pro další vzdělávání pedagogických pracovníků na období září 2010 – leden 2011 do škol v celé ČR. Nabídka obsahuje sedm vzdělávacích oblastí:

  • Management
  • Předškolní a základní vzdělávání
  • Střední vzdělávání
  • Jazykové vzdělávání
  • Další témata vzdělávání
  • Kariérní vzdělávání
  • Vzdělávání v oblasti ICT

Pokračovat budou již započaté projekty financované z ESF a školami často využívaná metodická pomoc Konzultačních center k realizaci ŠVP. NIDV bude i nadále nabízet celostátní vzdělávací projekty, akce na objednávku či semináře s mezinárodní spoluprací, workshopy apod. Nově zde školy naleznou seznam téměř sedmdesáti vzdělávacích programů vhodných pro zařazení do projektu EU peníze školám. Všechny nabízené aktivity mají akreditaci MŠMT ČR. Zájemci o vzdělávání v konkrétní oblasti DVPP mohou využít přihlášky, která je součástí Programové nabídky II, zaregistrovat se mohou také na internetových stránkách www.nidv.cz nebo přímo na jednotlivých krajských pracovištích NIDV. Jen v loňském roce se vzdělávacích akcí NIDV zúčastnilo přes 25 000 pedagogických pracovníků.

 


Elektronickou přihlášku si můžete podat ZDE.

Licence

Všechny články jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-NC-ND.

Autor
Mgr. Věra Havlíková

Hodnocení od uživatelů

Článek nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Článek není zařazen do žádného seriálu.